mam L&K z 99' i nie wiem czy do włączenia grzania lusterek trzeba włączać pogrzewanie tylnej szyby jak w niektórych wersjach czy wystarczy tylko ustawienie przełącznika lusterek na grzanie? :? :?
mam L&K z 99' i nie wiem czy do włączenia grzania lusterek trzeba włączać pogrzewanie tylnej szyby jak w niektórych wersjach czy wystarczy tylko ustawienie przełącznika lusterek na grzanie? :? :?
Jesli masz auto przed liftem to z tego co wyczytalem musisz zalaczyc ogrzewanie tylnej szyby jesli po lifcie to wystarczy ustawienie "cypelka" od regulacji luster na pozycje 0.
Wiecej poczytasz TU
Istotne jest to czy elementy grzejne są sprawne bo niezależnie od tego w jakim położeniu ustawisz i czy włączysz grzanie tylnej szyby - nic wtedy z tego nie będzie
Generalnie przetestuj i takie i takie ustawienie.. sam cypelek i cypelek z grzaniem szyby (u mnie wystarczy tylko cypelek i dziala)
Jeśli po takim teście nie będzie zmian to pozamiatane pewnie trza będzie załatwiać sprawę z elementami grzejnymi...
NO i najważniejsze! Nie jeździj z włączonym caly czas, bo je spalisz i będzie po ptokach
Komentarz